Skip to main content

UUTISET

ThermiaHirsi Oy ja sisustussuunnittelija Riia Lankinen yhteistyöhön


Johtava laadukkaiden ja aidosti energiatehokkaiden hirsitalojen valmistaja ThermiaHirsi Oy on aloittanut yhteistyön maineikkaan sisustussuunnittelija Riia Lankisen kanssa. Yhteistyön ensisijaisena tavoitteena on yhdistää molempien osapuolten asiantuntemus ja luoda hirsitaloja, jotka ovat paitsi esteettisesti miellyttäviä myös toimivia ja viihtyisiä asua. Yhteistyön tavoitteena on tarjota asiakkaille ainutlaatuinen ja persoonallinen hirsitalokokemus joka vastaa heidän yksilöllisiä tarpeitaan ja mieltymyksiään.


ThermiaHirsi Oy:n ja Riia Lankisen yhteistyö keskittyy useille avainalueille, kuten sisustussuunnitteluun, tilasuunnitteluun ja kalustevalikoimaan. Riia Lankinen kehittää tiiviissä yhteistyössä ThermiaHirsi Oy:n kanssa sisustuskonsepteja, jotka täydentävät hirsitalojen luonnollista kauneutta ja lisäävät samalla tilan yleistä toimivuutta. Lisäksi yhteistyö keskittyy tilasuunnitteluun, jotta varmistetaan, että hirsitalojen pohjaratkaisu on optimoitu maksimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Myös huonekalujen ja muiden sisustuselementtien valinta tulee olemaan keskeinen painopistealue, jonka tavoitteena on luoda yhtenäinen ja harmoninen asuintila.

ThermiaHirsi Oy:n ja Riia Lankisen yhteistyö tuo useita etuja ja tuloksia. Asiakkaat saavat käyttöönsä laajemman valikoiman suunnitteluvaihtoehtoja ja asiantuntemusta, joiden avulla he voivat luoda hirsitaloja, jotka ovat todella ainutlaatuisia ja räätälöityjä heidän tarpeisiinsa. Yhteistyöllä varmistetaan myös, että jokainen hirsitalo suunnitellaan sekä estetiikkaa, että toiminnallisuutta ajatellen, jolloin saadaan kauniita ja käytännöllisiä asuintiloja.


ThermiaHirsi Oy hirsitalot valmistetaan korkealaatuisista, uusiutuvista puumateriaaleista, jotka sitovat hiiltä ja vähentävät rakentamisen hiilijalanjälkeä. Lisäksi hirsitalot tarjoavat luonnollisen hengittävyyden ja hyvän sisäilman laadun.

Riia Lankisen asiantuntemus sisustussuunnittelussa täydentää erinomaisesti ThermiaHirsi Oy rakennusosaamista, mikä mahdollistaa kokonaisvaltaiset ja yhtenäiset kodinratkaisut alusta loppuun saakka. Lankisen suunnittelufilosofiaan kuuluu myös kestävien ja luonnonmukaisten materiaalien käyttö, mikä tukee hirsitalojen ekologisuutta.

ThermiaHirsi Oy ja Riia Lankisen yhteistyö on askel kohti parempia ja kauniimpia koteja, joissa yhdistyvät laatu, kestävyys, ekologisuus, energiatehokkuus ja yksilöllisyys.

riialankinen.fi